Dressyrträning

Idag blev det dressyrträning för Caroline, kl 20.00, jätte skönt var det då.
Ior var sååå hiimla fin, hela ridpasset. Mjuk och arbetsvillig! Han har blivit så mycket bättre med övergångarna, och det första Caroline sa, var att hon såg en sån otrolig skillnad i kroppen på honom! Han har gått upp i vikt och musklat sig! Gud vad glad jag blir när jag hör sånt!
'
Vid 4 tiden red jag Herkules med dressyrsadeln.. Jag visste att han var utbildad hela vägen, asså han kan allt! Och herreguuuud vilken känslan har ger! Jag ville egentligen aldrig sluta rida honom..
Jag putsade grejerna lite, i morrn blir det att bada Ior, putsa lite till, och åka till Björbäck!
ps: Lesino var nästan helt ren, när jag longerade honom! Han blir bättre för varje dag, äntligen!!!
Tvingad kärlek<3

Ändring på planeringen!

Jan Schöneman träning blev inställd pga av sjukdom, synd, men Dressyr Caroline (som vi kallar henne) kommer idag, så ska försöka få en tid med henne då.
Jag ska rida Herkules, putsa grejerna inför tävling i morrn och träna då.. Snart kommer Pilla, det var länge sen jag träffade henne!
I morgon blire tävling i Björbäck, 110 A:0/A:0
(44) Cristina Della CasaRK Styringe Stall HollyfieldQuite Easy - NocturneErika KarlssonUlrika Dreijer Della Casa 206
Fredag ska Ior terräng träna, och söndag ska vi tävla 120 nationellt. Så det blir ganska tuff vecka för honom, men man ska inte glömma att han (borde) ha bra kondition! Sen får han sig en veckas vila, eftersom jag och Fanny ska till Sardiniennnn! ÅÅÅÅ det kommer att bli underbart!


Dagens planering

Hej allihopa!
Gick upp "redan" vid 8.30 i morse för att hovslagaren kom. Han skodde P, Nirvana och min kusins häst Herkules. När han ändå var där frågade vi honom om han inte kunde kolla lite Lesinos hovböld.
Han verkade inte en av de som skär och skär bara för att, liksom..
Han karvade då och hittade två små hål, han tyckte att vi kunde avvakta och se om han bli bättre. Vi hade nämligen bokad tid i Slöinge, men ska avboka det nu då. Hoppas det blir bra nu då!

13.30 har jag tid hos tandläkarn, det har redan gått två år,sen jag kollade mina tänder sist :S

Vid 18.00 kommer Maria med fina Bella, ska hoppa henne här hemma hos oss.

Och idag ska jag minsann sola!



Hoppning

Idag hoppade jag Sofia och min kusin Caroline. Vi byggde upp ett linje på 21,5m och en kombination.
Vi värmde upp ordentligt, hoppade lite sockerbitar och sendan började hoppa linjen på 6 galoppsprång, låg höjd såklart. Sedan tog vi 7 galoppsprång och Ior var förvånandes lydig och kom på 7 utan problem.
Sedan höjde vi ena hindret och kom på 5 galoppsprång. När det funkade bra, så höjde vi linjen och hoppade på 5.
Det blev lite långt ändå, och sen så hade vi inga markbommar för att ha det lite extra svårt. Det blev lite klurigt i början, sen blev det bättre. Men Ior var så himla oförsiktig! Har bildbevis på det..

Ser ni? Med det ena så hoppar han 160 och det andra  inte ens 120/130.. Måste förbättra din teknik älskling!!!












Fina Wilmis



Och fin Herkules!

Adrenalin!


Planering

Här kommer veckan planering from och med idag: (schemat gäller endast Ior)

Söndag: hoppning med Caroline. Träna linjer osv..
Måndag: Klättra, trav-skritt
Tisdag: Vila
Onsdag: Dressyrträning för Jan Schöneman (äntligen!)
Torsdag: Tävling i Björbäck, 110cm
Fredag: Joggning-skog
Lördag: Tävling i Björbäck, 120cm
Söndag: Om känslan är superrr, då kaanske jag efteranmäler till 125cm på söndag. Annars åker jag med min syster till Dagstorp och kollar på när alla andra rider fälttävlan :(

April träning


Debut i 120. Åstorp 20-02-2011

ÅÅ jag vill få tillbaka den känslan! Det var så himla lätt..
Han var helt galen på framhoppningen, båckade och allmänt jätte busig! Hade super bra tid, synd för nedslaget. Placerade mig ändå, 24 typ av 106 starter!
Vad tycker ni om min lille Ior och min ridning?:)

GLAD MIDSOMMAR!

Vi fyrar inte så jätte mycket midsommarn, eftersom att det inte finns en liknande fest i Italien. Men för många i Sverige är detta en stor dag! Så jag önskar er en jätte trevlig midsommar!


Lätt Klass Tågarp

Lätt som en plätt :)

Ouupss

Hoppsan så, mamma sitter på flyget nu, så här det storstädning som gäller, här hemma! Jag och pappa skulle kunna leva i kaos utan problem, länge.
Sov jätte länge idag med, nu ska jag äta lunch och sen börja rida hästarna, alltså Ior och Wilma.
Vid 4-5 tiden borde mamma och Sofia vara hemma, senare kommer Caroline, min kusin, och hennes pojkvän. De stannar tills på måndag tror jag. De tar med sig hästarna, så det blir nog lite hoppträning för Carro iaf:)
Ni kanske undrar var Fanny har tagit vägen? Det är nämligen så att hennes dator har dampat och nu är den på lagning. Tror de hade internet problem oxå..så tyvärr får ni nöja er med min dåliga uppdatering! hehe

Pay&Jump Harplinge

Jag var och hjälpte Maria i Harplinge på en Pay&Jump. Hon hoppade hennes fina Qalle avkomma.
Bella är 5 år, men fick föl i fjol.
Hon hoppade 70cm två gånger. Jag var faktiskt lite förvånad av hur duktig Bella var! Hon bara körde på! Ingen tvekan alls. Hon fick 4 fel i varje klass, hon kom inte riktigt igenom en halvhalt och kom lite med hängiga ben.
Framridning-hoppning
Inne på banan

Uteritt på G

Godagens alla bloggläsare!
Jag har sovit bort nästan halva dagen, men sen jag gick upp har jag satt igång iaf.. Har varit hos granne och konstaterat att Lesinos hovböld, som kom ut  för en vecka sen, hade inte kommit ut helt.
Därför är nog det bästa att vi åker till vet. Där kan han få bedövning ifall det behövs att skära, eftersom den ligger troligtvis ganska djupt in.
Visste ni att endast godkända hovslagare får skära? Så var noga med det..

Sen så dränkte vi en svamp i vatten och lite jodopax och satte den på sulan, stängde med en påse och mycket silvertejp. Hoppas att det håller. Mamma kommer hem ifrån Italien i morrn, vet inte riktigt när..det bästa skulle vara om jag fick en tid så snart som möjligt, men på fredag är det midsommar, det blir dyrare ju..

Nu ska jag bege mig, ska rida ut med min granne. Vädret är faktiskt helt okej idag! Sen blir att rida Wilmis och sen iväg till Maria. Det blir nog inte så bra uppdatering.

Juni 21, 2011

Usch vilken tråkig dag!
Hästarna vilar idag, eftersom de fick massage igår..
Jag har sovit länge, städat lite i mitt rum och fixat körlektioner. Jag ska gå en intensivutbildning, som börjar den 1 augusti, och om allt går bra så får jag mitt körkort den 18 augusti! ÅÅ GUD, PRAY FOR ME!
I morgon blir det tyvärr ingen träning, det blev för få som kunde komma. Caroline kör hela vägen ifrån Sjöbo, så vi måste vara ett visst antal för att hon ska komma.
På em ska jag följa med Maria på en Pay&Jump och fota hennes fina Bella.
Nu ska jag ut till hästarna igen och kolla på Lesinos hovböld..

Ior terrängträning. 04 - '11

Nu när jag har lärt mig att bädda in filmer, så kommer ni att få se alla jag har på youtube! hehe
Det här var första terrängträningen för året.

Anmält!

Wihoo!
Har nyss anmält till Björbäcks sommartävlingar! Det var länge sen jag red en riktigt hopptävling, sist jag gjorde det var det i Kungsbacka på deras stora nationella inomhus tävlingar. Det var Iors första nationella, och det gick så himla dåligt. Jag vet inte vad som hände men jag bara frös till. Black out! Jag red inte! Hästen fattade noll, och undrade liksom vad han skulle göra? Stackarn :/ Vi kom runt, dock med 2 bommar och ett stopp i tre-kombinationen.
Det var nog bra att efter just den tävling började fälttävlanssäsongen.
Jag ska rida 110 på torsdagen och 120 på lördagen. (Fredag var allt fullbokad och söndag ska jag förhoppningsvis tävla i dagstorp, Sofia ska det iaf).


Ior Dressyr

Ior debut i 90klassen. Gärds 23-4-11
Första gången i riktig dressyrstaket! Några missar här och där, men det är så kul att se att han har faktiskt förstärkt sig! Han ramlar inte i galopp i mellantraven och i galoppen orkar han mer. Kul, kul.
Domaren var Catrin Henriksson och vi fick omkring 68,..%.
Hon var jätte positiv, med konstruktiva kommentarer.
Efter dressyr och hopp, låg vi på en fjärde plats! Sen kom ju terrängen..hehe två stopp! Hans första ju:)
/Cristina

Lyssna här, det tar bara 3 minuter.

http://thesoulofahorse.com/blog/

Massage

Idag var det tidig upp för att hinna med lite grejer innan Anne skulle komma.
Jag gick ut med hundarna, gav de mat, red ett lösgjörande pass på Ior (30 min), sopade stallet och fixade rent Lesinos hovböld.
Anne kom för en halvtimma sen,hon masserar Ior just nu. Fyra hästar står på schemat.
Ska springa ner till stallet nu igen och höra vad hon säger om hästarna.
Hörs senare :)

Tävlingssugen!

Är så sjukt tävlingssugen så jag döör! Jag vill tävla hoppning på gräsbana, åå jag saknar det!
Alla jag känner har tävlat nu i helgen, och jag kan inte låta bli och kolla på de kommande tävlingar proposition. Något som skulle kunna vara lämpligt är Björbäck om två veckor och Glommen i mitten av Juli. Är det nån som ska dit?


120cm Progetto Giovani 2008, vinst.






OCCCH jag kan meddela er, med stor stolthet, att "vilda" Tsunami var felfri i båda klasserna idag! (90-100cm)
Duktiga flickorr!!
Hoppas att Fanny dyker upp snart här igen, och berättar hur tävlingen gick.

Dagens ridpass

Har precis ätit middag! Spanska tider i min familj? hehe nejnej,det var bara för att jag red väldigt sent idag.
Började med söta Wilma, som var riktigt pigg! Jag har ridit henne jätte lite i dessa två år vi har ägt henne, men gud så fin hon är! Eller nej, måste rätta mig..Gud så fin hon har blivit! (en eloge till min syster som har jobbat så himla bra med henne) Jag bara satt där och log hela tiden!:) Mjuk och lyhörd, sen så får hon nästan hingst-nacke när hon är riktigt lösgjord! Det som absolut ska förbättras är att hon inte riktigt tar höger tygeln.





Wilmis och Sofia hoppar ett räcke på 150cm. Ted Nätterqvist gillar att höja ska ni veta..





Därefter var dags för att rida Ior. Byggde lite "större" gymnastik hoppning. Mycket bommar före och efter hinderna. Tanken med övningen var att han skulle vara rak och trycka ordentligt med bakbenen, varje språng. Jag tycker att jag lyckades med det jag ville, så jag är nöjd!
Emellanåt så jobbade jag på att länga och ta tillbaka honom. Lite öppnor, för att växla från all galopparbetet.
Red på det vanliga tredelade bettet, funkade super.


Film!


Few things I wouldn't say no to!

Coola ridbyxor från Animo! Undrar dock om de knapparna är så bra för just ridning.. Kostar 1969kr, finns i flera olika färger!
Piia&Fredde har massor av den här Dyon träns, väldigt stilrent och mjukt läder.
Bandageupprullare Har länge tänkt att skaffa en bandageupprullare, trots att jag egentligen inte har så många lindor.. Eller så skulle jag kunna ge den i present till en kompis som har alltid lindorna över hela stallet hehe
Fiint fint. Kanske skulle ha med italiensk flagga ist? Jag är ju faktiskt väldigt italienare egentligen! haha

Då var dagen i stallet slut.

Red Ior i spöregn - fyy.. men ibland kan jag tycka att det är lite mysigt!
Han kändes jätte konstig, han tog inte riktigt stöd på bettet! Han har aldrig, aldrig, aldrig gjort så förr! Red honom på ett rakt metallbett. Jag har ju inte ridit på en vecka, mamma och min syster Sofia fick hålla honom igång lite.
Han har aldrig varit sån på det bettet heller, så jag vet inte riktigt vad som hände där..
Sen har jag tagit hand om min gamle älskling, fyllt på med hö, gått ut med hundarna, satt på tre gånger tvätten och hjälpt grannen betäcka ett sto.
Nu ska jag fortsätta chilla:)
Dit vill jag åka nån gång i livet, Monty Roberts International Learning Center.

Shopping-oups

För några veckor sen gick mina stövlar helt sönder, det gick inte att rädda de längre, där började jakten för nya stövlar..men lite annat följde med hem !
Nu har jag äntligen skaffat en riktig terränghjälm! Det negativa av det hela är dagarna med gris-mössan är över :(
vs:
Sen köpte jag ett par stövlar! De nya Pioneer blev det, hittade ingen bild. De är väldigt sköna, inte superduper snygga..men de passade mig perfekt! Med snörning..
Jag har haft mina gamla stövlar i 6 år! Ganska stolt över mig själv;)
Sarm Hippique var de.
Det blev ett par roeckl ridhanskar, dessa är inte jätte snygga, men sköna och perfekta för varma somrar!

Buondí

Sun is up! Move your body.. inte riktigt va?
Gick upp för en timma sen, när mamma och lilla systern körde iväg. Pappa kör de till Malmö där de tar ett tåg till Köpenhamns flygplats. De ska till Italien, en klasskompis till Sofia ska med. Igår var det 34 grader i Italien.....
Då är det jag, hundarna, katterna och hästarna kvar på gården!
Idag känner jag mig lite bättre, så jag ska stoppa i mig några tabletter och rida:) Can't wait!
Jag ska egentligen börja med körkortet.. måste bara ta fingret ur r****.
För er som inte känner Ior, så kan jag förklara att han är väldigt nyfiken, och då blir bilderna så här..
Lesi älskling.

CNC*, Hermanstorp - DEBUT!

Här kommer lite bilder ifrån Debuten i CNC*
Hinder nr 2, trippelbarr med landning i nedförsbacke. Där vi fick ett stopp.


Hinder nr 3, ett jätte stort bord, han fick sträcka på sig ordentligt!





























DM SILVER!


Oflyt

Jag tror att jag har världens oflyt just nu.. Vet knappt var jag ska börja ifrån!
För två veckor sen circa, såg vi att Lesino inte riktigt ville lägga vikten på höger bak. Vi var på en träning, så först trodde vi att det var lathet, så vi jobbade extra mycket på att få igång bakbenen. Det konstiga var att ibland så syntes det jätte tydligt och ibland så försvann det. Efter passet gick kollade vi honom och konstaterade att han kanske hade nån muskel låsning eller något liknande. Vi ringde vår massör (som jag rekommenderar för er som bor i närheten av Halmstad, hon är bäst), Anne.
Dagen därpå, kl 08:30, var hon hos oss. Vi hittade Lesino liggandes i ligghallen helt själv, alla andra hästar var ute i hagen (vi har en öppning från Active Stablen till en hage). Han såg helt slut ut. Mamma hittade honom vid halv åtta, när hon gick ut med hundarna, hon trodde han hade dött, men sen såg hon att han andades.
Anne hittade spänningar i uppe vid korset, insidan av låret och vid knäet, men vi var inte helt säkra att det var därför han hade blivit så dålig. Jag visiterade honom med tången, han ryckte ganska mycket vid ett specifik ställe, så vi trodde att han hade fått en hovböld. Han gick på tre ben, så vi var nästan säkra på att hovbölden var på väg ut. Då började hela köret med inpackningar osv men hovbölden kom inte ut. Jag skulle ha tävlat den helgen i Danmark, så vi fick ta beslutet på tisdag-onsdag att inte åka. Avboka stallplatser, B&B och stryka sig från tävlingen såklart. Surt. Då skulle jag rida CNC* på Lesino och CNC90 (vanlig 90 klass) på Ior.
Onsdag kl 23:30 bestämmer jag mig för att åka en sväng till Italien, eftersom det var så osäkert om jag ens han dit i sommar. Måste träffa mina vänner då och då. Ni kommer tro att det är 30 grader varmt hela tiden, i Italien..men inte den vecka jag var där! Mulet, lite regn, inte så kallt tyckte jag men fuktigt. Solen kom fram då och då. I tisdags blev jag jätte sjuk och det är jag fortfarande. Feber, jätte ont i halsen och super förkyld - kul!
Jag kom hem igår em, och jag tror att jag har bara blitt värre. Skulle hoppa in på Ted Nätterqvists hoppkurs i helgen, men i morse fick vi avboka eftersom jag mår så dåligt! :(
Nu tillbaka till Lesino: vi har redan missat Danmark och nu är jag tvungen att säga nej till Trossnäs oxå! Jag skulle ju dit och bo hos Fanny, vi skulle fira midsommar tillsammans och hade jätte mysigt :(
Jag hade anmält mig till Dagstorp den 3 juli, men nu vet jag inte riktigt om Lesi är bra tills dess. Det är två veckor tills dess. Jag hade anmält Ior till Lätt Klass, eftersom Debutant finns inte denna gång i Dagstorp. Men eftersom jag tävlade inte i Danmark och det blir inget i Trossnäs så är han inte färdig kvalad. Faaan.

Just nu går allt åt fel håll, jag vet att sånt händer i livet..men varför just nu?? Jag hade ett mål, en plan. Ville ge hela sommaren till hästarna och tävlingar, men nu vet jag inte riktigt hur det kommer att bli.
Fina Ior på terrängträning med Sofia, när jag var i Italien.

***************piiip

Min dator har kraschat, och om jag inte får tag på en ny snart så får ni ursäkta min frånvaro ett tag till! I'll do my best! /Fanny

Cristina
har rest till Italien i en vecka, och återkommer med updates när hon kan ;)

Enjoy the summer!!

Önskelista

Fyller ju år i sommar, och tänkte visa er lite vad jag önskar mig i hästtillbehör.. :)


Dyonträns, gillar detaljerna och utformandet  :)


Equiline Sandownbandage, börjar med 1m fleece och avslutas med 1,5 m elastisk linda.
Bruna, svarta och blå är först på önskelistan


Roeckl handskar, bruna


CRW Excellent, blåa helskodd ridbyxor. Bra ridbyxor som jag har i brunt och som är supersköna!!


Schabrak i olika kulörer och storlekar (både hopp och dressyr)


21020103
Veredus Carbon Gel, bruna, enbart framskydd (så är det när hästen inte behöver bakskydd ^^)


Slutligen en brun lamicell hjälm, min är så repig och ful ;) De är übersköna att ha på sommaren! :D

Det var lite för denna gången, jag tror aldrig att jag kommer få allt utav detta, men lite hoppas jag ;) Mycket av det är på min egen inköpslista som jag kommer beta av lite i taget ^^

Back to school again

Är efter 6 veckor hos Jens FredricsonStrömsholms anläggning, vilket har varit hur lärorikt som helst, tillbaka i skolan. Både jag som ryttare och Tsunami har utvecklats. Jag har fått så  mycket beröm för hennes utveckling och min ridning, så ni vet inte vad!

Jag har inte ridit så mycket på hans hästar, iom att det är mitt i tävlingssäsongen, så när de väl var hemma red jag bara ut dem, jobbade lite lätt eller linade dem. Endel dagar red jag ingen häst alls utöver Tsunami och Vilja. Men oavsett så har jag lärt mig genom att se Jens rida, vara med och hjälpa till på hans lektioner och olika knep  inför tävlingsdagen. T.e.x. hur man får dem skinande rena osv. I like!

Tyvärr har jag min kamera kvar hos min syster, så bilderna kommer till helgen! :)

Vill ni veta någonting speciellt om min APU period? Fråga på! :)


RS Donna Karan, RS Cavat BTB, RS Lunatic & RS Lucy Show

Tänkte senare idag eller imorgon presentera alla hästar jag jobbat med! :)


Kass uppdatering

Ojojoj kass uppdatering igen-.-"
Men vädret är ju kanon och då ska man inte spendera sin fritid framför datorn!
Sen har jag haft fullt upp med dressyrträningar, som har tagit all min energi!
I onsdags var det vanlig dressyrträning för Caroline. På Ior jobbade vi stenhårt på att få rena övergångar från galopp till trav. Jag fick samla honom så mycket jag bara kunde för att sen ta yttertygeln och bryta ner till trav. Usch va jobbigt, ett tag trodde jag inte att det inte skulle gå. Men Ior tycker oxå det är extremt jobbigt, så jag ska väl inte klaga;) Travarbetet gick väldigt bra.
Bild från sommaren 2010


Lesino var på hans "Spooky guy" humör, så varenda hörn, varje bom eller sockerbit som låg på marken så skulle han kasta sig! Han lekte verkligen med mig, så vi tog tag i det här och var jätte sträng att inte låta honom göra så. Han blev pissarg! hahaha När jag tog i höger tygeln så började han stanna och hoppa, capriole och massa skit. hahah men sennn, när han väl släppte, då växten han 10 cm och rörde sig bättre! Och lydig var han äntligen! Och det som var absolut roligast var att han verkligen tog stöd på bettet hela tiden! Ganska otroligt vad ett annorlunda bett kan göra.
Bild från sommaren 2010, min syster rider.


Torsdag red vi programm för Caroline.
Lesino fick gå Lätt klass 2007 & CIC*/CCI* (A), och han var faktiskt hyfsat fin! Asså mycket bättre än vad det har varit! Han var fin i den förvända, höjde nacken en aning, men ingen tendens att byta! Ibland blev han lite ivrig och ville inte ta mina hjälper, när jag skulle ta en halt. Caroline trodde att det beror på att nu måste jag lära mig att rida honom igen, för att han tar bettet och blir lite stark då och då, jag är så ovan att rida honom på det sättet! Så det blir mycket halvhalter from now on!
Ior fick gå Debutant 2011 & Lätt Klass 2010. Ior var fin fin:) Debutant var tom 20x40 och han klarade hela galoppprogrammet utan att ramla ner till trav. Jag var helt slut i benen, så jag orkade inte riktigt rida honom lite mer flaschigt kanske, men han är ju snygg ändå:)

Missed me?

Såklart ni har saknat mig, och jag har saknat att kunna skriva av mig! ;) Men utan internet och tillgång till en 3-butik kommer man inte långt! Därför har ni fått klara er utan mig på sistone!

Idag har jag unnat mig lite ledigt, ska snart till stallet och släppa ut Tsunami i sin gräshage. Mys! Sen hjälpa Erica lite innna vi drar ner till Strömsholmstävlingarna för att se terrängmomentet i **-iga klassen där min tränare Johan Lundin startar 3 hästar. Kameran åker självklart med! :)


Ni har väl inte missat Rich Mich i senaste ridsport? Annars är det bara att ni börjar leta... ;)

Lesino Humlamadens

Tänkte berätta lite kort om Humlamadens!
Red Lesino i 100cm klassen. Dressyren gick dåligt, jag grät jätte mkt när jag kom ut. Allt hade känts fel under hela framridningen.. och tyvärr har jag en spärr på Lesino att så fort jag känner att han är inte bra, så kan jag inte vända det till att det ska bli ganska bra iaf! På Ior kan jag göra det, jag jobbar igenom honom och han blir oftast väldigt fin. Men med Lesino kan jag inte, det är nog för att jag vill att det ska gå bra, eftersom att jag tränar så jäkla mycket dressyr.. men istället så blir jag mer och mer besviken! Men procenten blev 59,19% tror jag.. mycket mer än vad jag hade väntat mig! Men sen så märkte jag att domaren låg väldigt högt på alla andra så...
Ni kanske ser hur ledsen jag var?

Jag var så ledsen, besviken och lite arg efter dressyren, men det måste man glömma för att inom 30 min ska man starta hoppningen. Hoppade inte så mkt fram, han kändes bra. Väl inne på banan så river han nr 1, som är det lägsta hindret, typ 90 cm! waaa va irriterad jag blir! Resten var väldigt bra.
Har tyvärr inga bra bilder på hoppningen-.-
Terrängen! Jag gick banan två gånger.. jag var faktiskt lite nervös för första gången! Halva banan var * och vi hade en så jääkla stor häck att hoppa men jääkla stor grav framför!
Bilden är inte rättvis..but trust me, it was huge!

Det var ganska mycket som var teknisk, här och där var det ganska stora hinder, men andra var pytte små?
Aja, det roliga var att mer än 15 st blev uteslutna i terrängen! Och jag och den gamle gubben, vi tog oss runt felfritt!!! Ganska många tidsfel för att jag missade en sväng, men jag klättrade upp 16 platser och hamnade på 14de plats efter dre-hopp-terr. Mamma var tårögd när hon såg oss flyga förbi:)

RSS 2.0